Eğitm Sistemimiz

Minik Kalplre Kreşinde Eğitim

Siverek Minik Kalpler Kreşi  ve Anaokulu, proje yaklaşımından esinlenerek, Türkiye’de okul öncesi eğitim alanında hazırlanmış en özgün eğitim programını sunmaktadır. Kreşimizde sabahçı, öğlenci ve tüm gün sınıfları mevcuttur. Velinin isteğine göre öğrenciler sınıflara yerleştirilmektedir.
Çocuklara Psikomotor sosyal ve duygusal, özbakım dil ve bilişsel gelişimleri destekleyen eğitim verilmektedir. Özetle konuşma eğitimi, tuvalet eğtimi, dil gelişimi, bilişsel gelişime yönelik etkinlikler, drama, satranç, yüzme (sadece yaz aylarında), İngilizce, Müzik, Resim, Matematik, beden Eğitimi eğitimleri alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Çocuklarınız bizde tüm bu eğitimleri tamamıyla almaktadır.

Sadece Minik Kalplre kreşinde bulacağınız bu programın temel özellikleri şunlardır:

Bilim ve sanat temellidir.
Çocuğun gerçek hayatın içinde etkileşim ve iletişim içinde olduğu herhangi bir konu, soru, durum ya da problem ile ilgili sistematik veri ve bilgi toplama süreci, proje yaklaşımının temel felsefesini oluşturmaktadır
Çocuk merkezli ve çocuğun yön verdiği bir sistemdir
Belirgin şekilde giriş- gelişme ve sonuç bölümleri vardır
Üzerinde çalışılan proje direk olarak gözlenebilen bir konudur
Yaşamın içinden konular seçilir
İlk elden keşfetmenin yolları vardır
Bölgesel ve kültürel farklılıklara karşı duyarlıdır
Çocukları gerçek yaşam koşullarına hazırlar
Motivasyonu yükseltir
Okulda öğrenilenlerle gerçek hayat arasındaki bağlantıyı anlamlı hale getirir
Bilginin oluşumunda işbirliğine dayalı çalışma ortamları kurulmasını sağlar
Sosyal iletişim becerilerinin artmasına destek olur
Problem çözme becerilerinin gelişimine katkıda bulunur
Çocukların farklı disiplinler arasındaki bağlantıyı anlamasını sağlar
Çocuğun kendi okuluna veya topluma katkıda bulunması için fırsatlar oluşturur
Çocukların bireysel farklılıklarından doğan güçlü yönleri ortaya koymaları için fırsatlar tanır

2011 yılından bugüne Siverek ilçesinin gururu sektördeki en ciddi kurum ve ilçedeki ilk özel kreştir. .

E-Bülten

This module can not work without the AcyMailing Component